Δωρεές

Από την έναρξη του το 2002, ο διαγωνισμός άνθισε στους ώμους μιας κοινότητας υποστηρικτών – αφοσιωμένων ατόμων, εταιρειών, πολιτιστικών ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών οργανισμών. Η αφιέρωση του χρόνου και των πόρων σας, εκπληρώνει την αποστολή του διαγωνισμού να προσφέρει ευκαιρίες που αλλάζουν τη ζωή σε νέους πιανίστες καθώς και πρόσβαση σε εξαιρετικής ποιότητας εκδηλώσεις για τους λάτρεις της μουσικής. Στην ουσία, συνεχίζετε το όραμα του Γιώργου Θυμή, να αναδείξει την κλασική μουσική στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Παροχή υπηρεσιών

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού αλλά και των συναυλιών που τον συνοδεύουν απαιτούν οικονομικούς πόρους και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Αν η επιχείρηση σας ή εσείς σχετίζεται με τον χώρο της μουσικής, της επικοινωνίας, του ήχου, της εικόνας, των μεταφορών, της εστίασης ή είστε αφοσιωμένοι ακροατές της κλασικής μουσικής και ενδιαφέρεστε να συμβάλετέ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@thymiscompetition.gr . Επίσης, αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας που δεν έχουμε συμπεριλάβει, σας παρακαλούμε στείλτε μας email στην ίδια διεύθυνση.

Εθελοντισμός

Κανένας από τους διαγωνισμούς μας δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ενθουσιώδη υποστήριξη και δέσμευση των εθελοντών μας. Γίνετε μέρος της εξαιρετικής κληρονομιάς των εθελοντών του διαγωνισμού και βοηθήστε μας να μοιραστούμε υπέροχη μουσική με τον κόσμο.